måndag 19 november 2012

Schoolies invaderar Surfers

Okej nu är de här! 27 000 skolungdomar kommer till Surfers för att supa i 3 veckor, det här kan bli spännande.... Eller inte!

Detta har det pratats om i månader nu, mellan den 17e november och 5e decemeber invaderas Surfers Paradise av ungdomar som har gått ut High School och är runt 18år gamla. Det förväntas komma 27 000 ungdomar bara till Surfers Paradise för att festa på stranden på nätterna och sola på dagarna. Eleonor berättade när jag mötte henne i Sydney i lördags att när hon var på flygplatsen i Surfers hade hon lämnat en flygplats full av ungdomar skrikande "Schoolies, Schoolies, Schoolies". Jag landade betydligt senare så jag möttes inte av något sådant men bussen från flyget mot Surfers fylldes på av fler och fler ungdomar som hade mindre och mindre kläder på sig. Och tyvärr en äldre full gubbe som försökte stöta på tjejerna, otäckt!

Väl hemma så var gatorna fulla av ungdomar och utanför vårt hus hade vi fått vår egen vakt som höll koll på så att inga obehöriga kom in i huset, känns lite löjligt men också väldigt skönt! Det ska bli spännande att se hur detta utvecklas de kommande veckorna... Project X över hela Surfers i 3 veckor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar